skip to Main Content

De gevolgen van het coronavirus raken iedereen. Huurders kunnen plotseling inkomen verliezen, waardoor ze de huur niet meer kunnen betalen. QuaWonen zal in die gevallen ruimhartig oplossingen zoeken en huisuitzettingen vanwege huurachterstand voorlopig uitstellen. De corporatie vraagt huurders die betalingsproblemen verwachten om tijdig contact op te nemen.

Getroffen huurders kunnen zich in eerste instantie wenden tot overheidsregelingen, zoals de tijdelijke overbruggingsregeling Zelfstandige Ondernemers, het aanvragen van bijstand, een uitkering bij het UWV of het aanpassen van toeslagen.

Meer informatie over de financiële overheidsmaatregelen als gevolg van de coronacrisis is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Soms zal die extra overheidsuitkering op zich laten wachten, of onvoldoende zijn. QuaWonen zoekt in die gevallen graag samen met de getroffen huurder naar een goede oplossing. De corporatie roept huurders op om zich vooral tijdig te melden. Dat kan via telefoonnummer 088-799 66 36 of mail info@quawonen.com

(Bron: www.quawonen.com)

Total Page Visits: 711 - Today Page Visits: 1
Back To Top
X