Bergambacht Centrum (oost)

Aan de Secretaris Schipperstraat en de Prinses Julianastraat  ontwikkelt QuaWonen met aannemer Adriaan van Erk zowel appartementen als eengezinswoningen. In totaal komen er op deze locatie 19 appartementen en 31 eengezinswoningen.

In het ontwerp wordt aansluiting gezocht bij de omliggende wijk. Het appartementen gebouw bevat elementen die ook terug te vinden zijn in het reeds opgeleverde appartementengebouw aan de Secretaris Schipperstraat en de eengezinswoningen sluiten meer aan op de woningen  in de Schoolstraat.

De architect heeft gebruik gemaakt van traditionele materialen. De gevels worden van baksteen in verschillende kleurstellingen en de kozijnen worden van hout. De eengezinswoningen krijgen een zadeldak met dakpannen. Alle woningen voldoen aan een hoge energetische kwaliteit en scoren zelfs boven de standaard.

De bestaande woningen worden vanaf september 2017 gesloopt, de nieuwe woningen zijn naar verwachting najaar 2018 klaar. Voor meer gedetailleerde projectinformatie zie hier.
(Bron: www.quawonen.com)

1108total visits,2visits today