Skip to content

Hallo allemaal!

Ik ben Elvira Teijmant, een 28-jarige interieuradviseur, en ik ben hier om me aan jullie voor te stellen. Ik woon in het pittoreske Schoonhoven, een stadje met een rijke geschiedenis en een charmant karakter.
Thuis deel ik mijn leven met drie levendige katten die mijn dagen vullen met knusse momenten en ondeugende capriolen. Als een echte kattenliefhebber zijn zij een belangrijk onderdeel van mijn dagelijkse leven.

Mijn passies strekken zich uit tot verschillende gebieden. Als interieuradviseur kan ik mijn creativiteit uiten door ruimtes om te toveren. Buiten mijn werkuren kun je me vaak vinden met mijn neus in een boek, genietend van een boeiend verhaal dat me meeneemt naar andere werelden. Daarnaast ben ik een liefhebber van binge-watching sessies en met popcorn op schoot de bioscoop te bezoeken. En als de avond valt, houd ik ervan om met vrienden op pad te gaan, nieuwe plekken te ontdekken en te genieten van de bruisende energie van het uitgaansleven.

Natuurlijk! Winkelen voeg ik ook graag toe aan mijn lijst van dingen die ik leuk vind om te doen. Of het nu gaat om het speuren naar unieke interieuritems, het ontdekken van nieuwe modetrends of gewoon het genieten van een ontspannen winkeldagje, winkelen is voor mij een heerlijke manier om te ontspannen en inspiratie op te doen. Bedankt voor het herinneren eraan!

Hoewel ik nu geniet van het ‘stadsleven’ in Schoonhoven, ben ik opgegroeid op een boerderij, omringd door de rust en eenvoud van het platteland. Die achtergrond heeft me geleerd te genieten van de kleine dingen in het leven en de waarde van hard werken en verbondenheid met mensen en de natuur.

Waarom ik onderdeel wil zijn van de huurdersvereniging samen wonen?
Als gepassioneerd interieurontwerper heb ik altijd geloofd dat een huis meer is dan alleen een plek om te wonen. Het is een toevluchtsoord, een oase van comfort en een weerspiegeling van onze persoonlijkheid. Mijn achtergrond in interieurontwerp heeft mijn overtuiging versterkt dat goed wonen een fundamenteel recht is dat voor iedereen toegankelijk zou moeten zijn.
Dat is een van de redenen waarom ik met enthousiasme en toewijding vrijwilligerswerk doe voor huurders. Mijn passie voor interieurontwerp heeft me geleerd hoe belangrijk het is om een huis te hebben dat rustgevend is, maar ook functioneel is. Helaas besef ik maar al te goed dat niet iedereen deze luxe heeft.
Wat mij drijft om mij in te zetten voor huurders is de overtuiging dat iedereen recht heeft op een veilige, comfortabele en betaalbare woonsituatie.

Ik hoop veel van de leden de hand te kunnen schudden met de aankomende ALV. Ik zal daar als aspirant lid aanwezig zijn en ik hoop natuurlijk op jullie steun zodat ook ik kan bijdragen aan de huurdersvereniging!

Tot snel!

Groetjes,
Elvira

Total Page Visits: 549 - Today Page Visits: 1
Back To Top