Ga naar hoofdinhoud

Energie-webinar
Op woensdag 27 oktober 2021 organiseert de Nederlandse Woonbond voor huurders en huurdersorganisaties een gratis online webinar over de belangrijkste kwesties in de Energietransitie en het Klimaatakkoord. Tijdens dit webinar gaat zij in op de mogelijkheden die een huurder heeft om de energierekening, en daarmee de woonlasten, te verlagen. De Woonbond zal aan u uitleggen hoe de energierekening in elkaar zit, waar u als huurder invloed op hebt en laten zien hoeveel energie én geld u kunt besparen met weinig inspanning.

Datum en tijd
Dit energie-webinar vindt plaats op woensdag 27 oktober, waarbij uit twee tijdstippen gekozen kan worden: 11.00 uur of 19.30 uur. Het webinar duurt ongeveer één uur, en wordt gepresenteerd door een medewerker van het Energieteam van de Woonbond. Tijdens het webinar is het mogelijk om via de chatfunctie vragen te stellen.

Inschrijven
U kunt zich via de volgende link inschrijven voor dit webinar, waarvan deelname overigens geheel gratis is: hier aanmeldenNa inschrijving ontvangt u per e-mail een unieke link waarmee het webinar op de betreffende datum en tijd geopend kan worden.

Wat is een webinar en hoe werkt het?
Webinars zijn online bijeenkomsten met een presentator die in beeld verschijnt, en kijkers die via Internet kunnen deelnemen. Zij kunnen het webinar anoniem via een computer, een laptop, een tablet of zelfs een smartphone volgen. Er kunnen soms wel honderden kijkers tegelijk een webinar bijwonen.
Het webinar bestaat meestal uit een presentatie (beelden, schema’s, sheets) die wordt gegeven in combinatie met het (live) gesproken woord van een presentator. De kijkers komen zelf nooit in beeld; ook zijn zij nooit te horen voor de andere deelnemers. Wel kunnen zij geschreven berichten (vragen) versturen in een speciaal chat-gedeelte in beeld. Medewerkers van de Woonbond geven antwoorden in het chat-gedeelte, en zorgen ervoor dat de presentator ingaat op inhoudelijke vragen.
Voor de webinars maakt de Woonbond gebruik van het online programma WebinarGeek. Dat is een programma waarmee kijkers een webinar kunnen volgen. WebinarGeek heeft een filmpje online gezet waarin kort wordt toegelicht wat een webinar is.
Mocht u ondanks aanmelding onverhoopt toch verhinderd zijn of een webinar hebben gemist: vaak wordt er na een webinar aan alle deelnemers een ’terugkijk-link’ gestuurd, waarmee het webinar op elk later tijdstip terug te kijken is.

(bron: www.woonbond.nl)

Total Page Visits: 745 - Today Page Visits: 1
Back To Top