Ga naar hoofdinhoud

06-496 870 42 hvsamenwonen@hvsamenwonen.nl

Blok 10 Adam van Vianenstraat Schoonhoven

Dit plan maakt onderdeel uit van de brede wijkvernieuwing Schoonhoven Noord. Met diverse initiatieven in de wijk, zetten QuaWonen en de gemeente Krimpenerwaard zich in om de wijk Schoonhoven Noord ook voor de toekomst vitaal en aantrekkelijk te houden.

De huidige flat in de Adam van Vianenstraat wordt gesloopt om plaats te maken voor twee appartementengebouwen met 14 en 22 woningen. De bouw van de nieuwe woningen begint voorjaar 2019. Oplevering verwacht medio 2020.

De verhuur van de woningen begint een half jaar tot een jaar voor oplevering. De verhuur wordt aangekondigd met een advertentie in Het Kontakt, de woningen worden geadverteerd op wonenindekrimpenerwaard.nl.

Steenhuis Bukman Architecten is bij deze opgave door QuaWonen als architect gekozen en ontwerpt drie woonblokken in een mooie groene omgeving. De appartementen en eengezinswoningen zijn gesitueerd tussen de oorspronkelijke 50er- en 60er-jarenbebouwing. Kleinschalige details en ambachtelijk metselwerk verwijzen naar de vroegnaoorlogse, traditionalistische Delftse Schoolstijl die de buurt kenmerkt.

(Bron: www.quawonen.com, www.steenhuisbukman.nl)

Total Page Visits: 3696 - Today Page Visits: 1
Back To Top