Skip to content

Dennis Gerlof begint per 1 april 2020 als directeur-bestuurder bij QuaWonen.
Hij volgt interim bestuurder Wilfried Stribos op, die deze functie tijdelijk waarnam na het vertrek van Rob van den Broeke.

Dennis Gerlof heeft de afgelopen jaren bij diverse corporaties gewerkt waarvan de laatste jaren bij Woonbron. Daar was hij onder meer manager Bedrijfsbureau, manager Stad, directeur voor de regio Delft en de laatste jaren voor de regio Dordrecht. Daarnaast was hij verantwoordelijk voor de afdelingen Woonbron VvE-beheer, Woonbron Makelaars, Tijdelijk Wonen en Zorgzaam Wonen.

Dennis Gerlof: “Ik kijk ernaar uit om te beginnen bij QuaWonen en te mogen werken aan de beschikbaarheid en betaalbaarheid van goede sociale woningen, de verduurzaming van ons bezit en de leefbaarheid in de wijken. Dat wil ik graag doen met alle collega’s van QuaWonen, onze huurders, gemeenten en overige betrokken partijen.”

Johan de Leeuw, voorzitter van de Raad van Commissarissen van QuaWonen: “We zijn blij dat we voor QuaWonen een goede nieuwe directeur-bestuurder hebben gevonden. Een verbinder die oog heeft voor de huurders, de relaties met de gemeente en (zorg)partners en natuurlijk voor de medewerkers. Wij hebben het volste vertrouwen dat Dennis Gerlof in samenwerking met alle betrokkenen onze ambities gaat waarmaken.”

(Bron: www.quawonen.com)

Total Page Visits: 2076 - Today Page Visits: 1
Back To Top