Ga naar hoofdinhoud

De overheid tref de noodzakelijke maatregelen om het Corona-virus onder controle te krijgen. QuaWonen neemt deze adviezen over. We hebben dan ook besloten om het kantoor van QuaWonen tot en met 6 april a.s. tijdelijk te sluiten. Concreet betekent dit dat onze medewerkers  vanuit huis werken en dat wij in de komende periode alleen spoedsituaties kunnen oppakken. Wij vragen uw begrip hiervoor. 

Wilt u QuaWonen bellen? Dat kan. Misschien zijn de wachttijden aan de telefoon langer dan u van QuaWonen gewend bent.

Zij vragen u om bij voorkeur alleen voor dringende zaken te bellen via 088-799 66 36.

Het online klantportaal gaat tijdelijk dicht om te voorkomen dat er meer reparatieverzoeken binnenkomen dan we kunnen afhandelen.

Alleen spoedgevallen
Nieuwe afspraken die vanaf nu gemaakt worden voor werkzaamheden/reparaties en (groeps) bezichtigingen van woningen worden zoveel mogelijk uitgesteld. Uiteraard worden spoedzaken opgepakt.

Reparaties kunnen vertraging oplopen
De medewerkers van QuaWonen volgen de richtlijnen van het RIVM. Het kan gebeuren dat zij, door zieke medewerkers, minder collega’s beschikbaar hebben om naar afspraken te komen. Daarom hebben spoedeisende werkzaamheden nu voorrang.

Een afspraak op kantoor gaat niet door
Afspraken zullen waar mogelijk telefonisch afgehandeld worden of anders worden uitgesteld tot nadere berichtgeving van het RIVM.

Buurtkamers voorlopig dicht
De ontmoetingsruimtes gaan voorlopig dicht. Ze zijn in elk geval tot en met 6 april niet beschikbaar voor open en gesloten activiteiten. Op verzoek van Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard zijn de ruimtes vooralsnog wel toegankelijk voor cliënten, zodat zij een dagbesteding hebben.

Vragen?
Neem telefonisch of via e-mail info@quawonen.com contact met QuaWonen op.
Op de website van het RIVM leest u de laatste ontwikkelingen over het coronavirus en de meest gestelde vragen en antwoorden.

Lees meer op de website van QuaWonen : https://www.quawonen.com/over-quawonen/nieuws/corona-virus-en-de-richtl/

Total Page Visits: 1057 - Today Page Visits: 1
Back To Top