Skip to content

Project Burgerinitiatieven Krimpenerwaard: kent u uw buurtgenoten?

Kent u uw buurtgenoten? Weet u wie er in uw buurt wonen? Een sterke buurt is belangrijk en maakt dat mensen naar elkaar omzien. Daarom is het project “Burgerinitiatieven Krimpenerwaard” ontstaan.

Over het project

Het project is bedoeld om op een leuke en gezellige manier met uw buurtgenoten iets te ondernemen of organiseren voor uw buurt of wijk, zodat mensen met elkaar in contact komen. De werkgroep van dit project bestaat uit inwoners van de Krimpenerwaard. Zij worden ondersteund vanuit stichting WelZijn Krimpenerwaard.

Inspirerende initiatieven

“Het project Burgerinitiatieven Krimpenerwaard ondersteunt projecten en activiteiten die gericht zijn op het ontmoeten van en in contact komen met buurtgenoten. Dat doen we met een financiële bijdrage” aldus Jantien en Simone van de werkgroep Burgerinitiatieven. “In de afgelopen maanden zijn er al 17 aanvragen geweest voor een bijdrage, onder andere voor een senioren-ontmoetingsmiddag in Gouderak, het opzetten van een inloop haak- & brei-avond in Gouderak, een Groene Bruisavond in Schoonhoven, een zwemfestijn voor buurtkinderen in Berkenwoude, een wekelijkse inloop-koffie in Krimpen aan de Lek en een gezellig buurtfeest voor een wijk in Lekkerkerk. Allemaal inspirerende initiatieven om met elkaar in gesprek te raken en elkaar te leren kennen.”

Financiële bijdrage aanvragen

Wilt u ook iets organiseren of opstarten? Vraag dan via het digitale aanvraagformulier een financiële bijdrage aan voor uw activiteit. Geef aan wat u nodig hebt (eten en drinken wordt niet vergoed) en op wat voor manier mensen elkaar kunnen ontmoeten. Alle informatie en het aanvraagformulier kunt u vinden op de website van WelZijn Krimpenerwaard.

Meer informatie

Wilt u iets organiseren, maar het daar eerst eens met iemand over hebben? Neem dan contact op met WelZijn Krimpenerwaard via info@welzijnkrimpenerwaard.com of via telefoonnummer 085 – 066 23 70.

(Bronnen: WelZijnKrimpenerwaard.com / Krimpenerwaard.nl)

Total Page Visits: 315 - Today Page Visits: 4
Back To Top