Ga naar hoofdinhoud

 

Blok 6: 18 eengezinswoningen ’s Heerenbergstraat Schoonhoven

blok 6 AI

QuaWonen is er vooral voor mensen met de laagste inkomens. De corporatie ziet echter dat mensen met een iets hoger inkomen tussen wal en schip vallen. Deze inkomensgroep verdient te veel voor een sociale huurwoning en te weinig voor een vrije sector woning of koopwoning. Om hen ook een kans te geven om te verhuizen, verhuurt QuaWonen nu zeven nieuwe eengezinswoningen met een huurprijs van 651 euro aan inkomens tot €45.000. Vanaf 28 augustus biedt QuaWonen 27 nieuwe eengezinswoningen in de ’s Heerenbergstraat in Schoonhoven te huur aan op www.wonenindekrimpenerwaard.

Blok 6: Aan de oneven zijde van de ’s Heerenbergstraat zijn twee rijen van elk 9 eengezinswoningen met een tuin in de sociale huursector gerealiseerd.  De woningen hebben een oppervlakte van 105m2 en zijn vergelijkbaar met de eengezinswoningen die vorig jaar vooraan de ’s Heerenbergstraat zijn gerealiseerd.
De veertien tussenwoningen met 3 slaapkamers en een huur van € 635 zijn primair bedoeld voor huishoudens van 3 en meer personen met een inkomen onder de huurtoeslaggrens. De vier hoekwoningen zijn passend voor huishoudens met een inkomen tussen de huurtoeslaggrens en € 45.000, dus ook voor middeninkomens. De nieuwe woningen zijn deze maand opgeleverd. Zie voor meer gedetailleerde informatie over deze woningen hier.
Zie op de plattegrond hierboven blok 6 en 7 in geel aangegeven.

Blok 7: 9 eengezinswoningen ’s Heerenbergstraat Schoonhoven

AI blok 7

Aan de even zijde van de ’s Heerenbergstraat is een rijtje met 9 eengezinswoningen met een tuin in de sociale huursector gerealiseerd. Er zijn drie grotere woningen met drie woonlagen en een kale huurprijs van € 651. Deze zijn passend voor huishoudens met een inkomen boven de huurtoeslaggrens en € 45.000, dus ook voor middeninkomens. De zes kleinere woningen met twee woonlagen en een huurprijs van € 592 zijn passend voor 1- en 2 persoonshuishoudens met een inkomen onder de huurtoeslaggrens. Deze nieuwe woningen worden deze maand (juli 2018) opgeleverd. Zie voor meer gedetailleerde informatie over deze woningen hier.
(Bron: www.quawonen.com)

Total Page Visits: 5542 - Today Page Visits: 1
Back To Top